Arrangementer

Erhvervsprisen 2020

Vordingborg Erhvervsforening

Skal din favoritvirksomhed vinde prisen i år?

 

Torsdag den 19. november 2020 uddeler Vordingborg Erhvervsforening – i samarbejde med Vordingborg Kommune, Lollands Bank, Møns Bank og Vordingborg Erhverv A/S – dette års erhvervspriser.


Torsdag d. 19 november 2020, vi byder velkommen fra kl. 17.00.

Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø

 

Efter prisuddelingerne nyder vi en festmiddag inspireret af det japanske køkken, hvor der vil være rig mulighed for at netværke med de øvrige deltagere. Traditionen tro har vi også inviteret en indlægsholder til at krydre aftenen med et spændende og højaktuelt indlæg.

Vinderen af Erhvervsprisen 2019: Brix Design A/S

 

Prisen er kun 250 kr. for medlemmer af Vordingborg Erhvervsforening og 500 kr. for ikke-medlemmer. Nye medlemmer er altid velkomne!

 

Tilmeld dig her

Indstilling af virksomheder

 

Har du en favoritvirksomhed i Vordingborg Kommune, som du synes fortjener at vinde enten Erhvervsprisen 2020 eller prisen som Årets Mikrovirksomhed 2020? Så vil dommerkomitéen gerne modtage din indstilling senest den 21. september!

 

Vil du gerne indstille en virksomhed, men godt kunne tænke dig at vide lidt mere om priserne først, så kan du læse mere på Vordingborg Erhvervsforening.

Indstillingen kan sendes pr. mail til Vordingborg Erhvervsforenings sekretariat ved Thorsten Møller Gregersen: tmg@vordingborgerhverv.dk.

Dommerkomitéen

Til Erhvervsprisen 2020 består dommerkomitéen af:

Finn Pedersen, filialdirektør, Lollands Bank
Bart Gyldenløve Roetink, erhvervschef, Møns Bank
Susan Thydal, formand, Udvalget for Turisme, Udvikling og Erhverv, Vordingborg Kommune
Direktøren for Vordingborg Erhverv A/S
Jakob Helles, bestyrelsesmedlem, Vordingborg Erhvervsforening Willi Becke, bestyrelsesformand, Vordingborg Erhvervsforening