Iværksætter

Er du iværksætter, eller drømmer du om at blive selvstændig?

Der er mange fordele ved at have sin egen virksomhed. For mange er det dog også en stor omvæltning selv at skulle opdrive kunder og markedsføre sig selv, og det kan også være svært at finde finansiering.

Er det en udfordring, du kender til, kan du få gratis sparring hos Vordingborg Erhverv. Book et møde med en af vores erfarne konsulenter til en uforpligtende snak – vi kan vejlede dig om, hvordan du udvikler din virksomhed. Det koster dig ikke andet end din tid.

Klik her for at se vores film, som beskriver, hvordan vi kan hjælpe dig.

Gratis vejledning, godt netværk og iværksættermiljøer

Vores vejledning er gratis – du skal bare kontakte os, så finder vi en tid til dig. Du får en aftale med en erfaren konsulent, som giver dig sparring på din ide og hjælper dig videre.

Som iværksætter kan du også blive en del af et stort netværk sammen med andre iværksættere. Når man er selvstændig, kan man ofte føle sig lidt alene, når man ikke er på en arbejdsplads med kolleger – men ved at møde andre iværksættere kan man indgå i et lignende fællesskab med både erfaringsudveksling og inspiration.

Din ide i dag kan gøre dig til iværksætter i morgen! Undersøg dine muligheder med os – kontakt os og book en tid til et møde.

[su_button url=”http://vordingborgerhverv.dk/kontakt-os/” background=”#7c014d” color=”#ffffff” size=”10″ radius=”5″ text_shadow=”1px 1px 0px #000000″ title=”Kontakt “]Kontakt os[/su_button]