Gratis VEJLEDNING
og SPARRING
til din virksomhed

Gratis vejledning – opstart og udvikling af din virksomhed

Er du iværksætter med egen virksomhed? Eller har du en god forretningsidé, som du gerne vil udleve? Vordingborg Erhverv tilbyder gratis vejledning og sparring til selvstændige. Vi kan hjælpe dig lige fra etablering, finansiering og udvikling af forretningsplan til markedsføring og salgsstrategi.

 

Book et uforpligtende møde 

Vi kan blandt andet tilbyde:

Vejledning om opstart af virksomhed

Tre timer gratis rådgivning hos professionelle konsulenter

Iværksætterforløb og kurser

Kontorplads i opstarts- og udviklingfasen

Deltagelse i netværk, hvor du kan møde andre ligesindede
       iværksættere, starte samarbejde og dele hverdagen

Vejledning om opstart af virksomhed

Har du en ide til en virksomhed, men er usikker på, hvordan du kommer videre? Hos Vordingborg Erhverv kan du få vejledning og støtte til at etablere din virksomhed. Vi hjælper dig blandt andet med at afklare, om din idé er bæredygtig og giver sparring på, hvordan du skriver en forretningsplan.

Kontakt iværksætterkonsulent Henrik Høyer i dag på +45 40 15 52 15 eller hh@vordingborgerhverv.dk.

Tre timers gratis rådgivning hos professionelle konsulenter

Hos Vordingborg Erhverv følger vi dig og din virksomhed gennem din udvikling. Vores konsulenter står klar med ubegrænset vejledning og sparring så længe du har behov for det – lige fra etablering og drift til udvikling af din virksomhed. Og får du brug for specifik rådgivning om et konkret emne, f.eks. revision eller juridisk rådgivning, så har Vordingborg Erhverv mange kompetente samarbejdspartnere, der er eksperter inden for hvert deres felt. Dem kan vi henvise dig til, og faktisk har du mulighed for at få op til tre timers gratis rådgivning hos en professionel konsulent, når du får vejledning hos Vordingborg Erhverv. Det kan fx handle om finansieringsmuligheder, markedsføring, budgetlægning eller udarbejdelse af strategiplaner.

Book et gratis indledende møde

Iværksætterforløb og kurser

Ved at deltage i et iværksætterforløb lærer du bl.a., hvordan du lægger budgetter og styrer virksomhedens økonomi. Du bliver undervist i salgspsykologi, juridiske forhold, markedsføring og kundekendskab. På vores kurser opnår du viden om specifikke emner som fx brugen af sociale medier og bogholderi.

I iværksætternetværket MikroVirk afholdes der kurser og arrangementer. Følg med på deres hjemmeside www.mikrovirk.dk for at se deres aktuelle og kommende events.

Kontakt os

Kontorplads i opstarts- og udviklingsfasen

Når du starter egen virksomhed op, kan det være en god ide at have kontor sammen med andre iværksættere. Når du er en del af et fællesskab med iværksættere, kan I både hjælpe hinanden, udveksle erfaringer og opnå kollegialt samvær, som ikke opnås på din hjemmeadresse.

I Satellitten kan du få en kontorplads til en fordelagtig pris. Vi har både kontorpladser ved vores eget kontor, så du er tæt på vores konsulenter. Og flere kontorfællesskaber har tilsluttet sig netværket Satellitten, så iværksættere i hele Vordingborg Kommune kan få gavn af vores service, vejledning og af hinandens fællesskab. Samtidig deltager du i et gratis forløb med kurser og rådgivning hos vækstkonsulenter med mange års erfaring inden for blandt andet økonomistyring, salg og markedsføring.

Er du ikke helt parat til livet som selvstændig endnu, men har brug for en periode, hvor du prøver din ide af, inden du beslutter dig, har du mulig for en spireplads. Det er en gratis kontorplads i seks måneder.

Læs mere om spirepladserne