IVÆRKSÆTTER
Kom godt i gang
med egen virksomhed

Er du iværksætter?

Er du iværksætter med ambitioner, eller har du lyst til at booste din virksomhed?

Med professionel vejledning og sparring hjælper vi dig til at drive og udvikle din virksomhed i den rigtige retning og øge chancen for succes. Vi sætter blandt andet fokus på at strukturere dine mål og planer.

Erfarne konsulenter står klar til at hjælpe dig med at nå dine mål, se nye veje frem, strukturere din hverdag eller noget helt fjerde, du kan have brug for. Vi er et team af erfarne konsulenter, der har et tæt samarbejde med Erhvervshus Sjælland’s specialister, som kan give dig gratis råd og vejledning.
 

Book gratis sparring

Vi kan hjælpe dig med:

Gratis vejledning om alt fra finansiering til salg og markedsføring eller køb og salg af konkurrerende virksomheder

Hjælp til strukturering af dine planer med virksomheden

Finde kontorfællesskab og netværk af iværksættere, som du kan sparre og dele hverdagen med

Hjælp til at udvikle din forretningsplan og se muligheder for udvikling

Få vejledning til at udvikle din virksomhed

 

Louise Holm, stifter af SalesStyling, deler sin oplevelse

Det siger vores kunder:

previous arrow
Jimmy Kaltoft

Allerede efter første møde med Henrik Høyer, var jeg super motiveret og følte mig mere sikker i at springe ud som selvstændig. Vi tog en samtale om min forretningsidé, hvor jeg blev udfordret til at tænke i nogle baner, jeg ikke før havde overvejet. Derudover kørte vi igennem alt fra regnskabsprogrammer, udvikling, kundekontakt, salgskanaler og meget mere. Henrik har virkelig styr på sine ting, og har været en super god hjælp, og jeg anbefaler ham og Vordingborg erhverv til alle som overvejer at starte selv.

- Jimmy Kaltoft, ejer af Jimmy Kaltoft

Jimmy Kaltoft
Klaus Elmfeldt

At få adgang til vejledning og sparring er dét mange iværksættere, inklusiv mig selv, har brug for. Det er ofte et problem at diskutere strategi, osv. med sig selv. Jeg kan allerede nu se, at det har gjort en forskel på min forretning. Jeg har fået mere fokus. Jeg er mere koncentreret og det, at jeg kan formulere mine ideer og få modspil er det helt rigtige for mig. Så jeg ville ønske, at jeg havde fundet jer noget tidligere.
Du har adgang til sparring og vejledning fra folk, der selv er selvstændige, og ved hvad du står med.
Jeg kan kun anbefale muligheden.

- Klaus Elmfeldt, ejer af Klaus Elmfeldt

Skovgren

Jeg har haft stor glæde af den vejledning jeg har modtaget hos Vordingborg Erhverv. En masse sparring og kompetent rådgivning af en person, som tydeligvis kender området og har et netværk, som jeg har kunnet drage nytte af.

- Lone Skovgren, ejer af Skovgren - Smagen af Møn

next arrow

Få gratis sparring og inspiration

Vores vejledning er gratis – du skal bare kontakte os, så finder vi en tid til dig. Du får en aftale med en erfaren konsulent hos os eller hos Erhvervshus Sjælland, som giver dig sparring på din idé og hjælper dig videre.

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 55 34 03 93.