Få støtte til at
udleve din egen
IVÆRKSÆTTERDRØM

Iværksætter

Er du iværksætter, eller drømmer du om at blive selvstændig?

Der er mange fordele ved at have sin egen virksomhed. For mange er det dog også en stor omvæltning selv at skulle opdrive kunder og markedsføre sig selv, og det kan også være svært at finde finansiering. Er det en udfordring, du kender til, kan du få gratis sparring hos Vordingborg Erhverv.

Book et møde med en af vores erfarne konsulenter til en uforpligtende snak – vi kan vejlede dig om, hvordan du udvikler din virksomhed. Det koster dig ikke andet end din tid.

Book et gratis møde i dag

Vi kan hjælpe dig med:

Gratis vejledning om alt fra finansiering til salg og markedsføring

Hjælp til etablering af virksomhed

Finde kontorfællesskab og netværk af iværksættere, som du kan sparre og dele hverdagen med

Hjælp til at udvikle din forretningsplan og se muligheder for udvikling

 

Gratis vejledning og godt netværk

Vores vejledning er gratis – du skal bare kontakte os, så finder vi en tid til dig. Du får en aftale med en erfaren konsulent, som giver dig sparring på din ide og hjælper dig videre.

Som iværksætter kan du også blive en del af et stort netværk sammen med andre iværksættere. Når man er selvstændig, kan man ofte føle sig lidt ale-ne, når man ikke er på en arbejdsplads med kolleger – men ved at møde andre iværksættere kan man indgå i et lignende fællesskab med både erfaringsud-veksling og inspiration.

Din idé i dag kan gøre dig til iværksætter i morgen!

Book et gratis møde i dag

Kontakt os i dag

Vil du gerne starte din iværksætterdrøm? Eller er du allerede i gang og har brug for vejledning og sparring til at udvikle din idé?
Konsulent Henrik Høyer står klar til at hjælpe dig godt videre mod dit mål.

T: +45 40 15 52 15
E: hh@vordingborgerhverv.dk