fbpx

        

Iværksætter

Er du iværksætter, eller drømmer du om at blive selvstændig?

Der er mange fordele ved at have sin egen virksomhed. For mange er det dog også en stor omvæltning selv at skulle opdrive kunder og markedsføre sig selv, og det kan også være svært at finde finansiering. Er det en udfordring, du kender til, kan du få gratis sparring hos Vordingborg Erhverv.

Book et møde med en af vores erfarne konsulenter til en uforpligtende snak – vi kan vejlede dig om, hvordan du udvikler din virksomhed. Det koster dig ikke andet end din tid.

Book et gratis møde i dag

Vi kan hjælpe dig med:

Gratis vejledning om alt fra finansiering til salg og markedsføring

Hjælp til etablering af virksomhed

Finde kontorfællesskab og netværk af iværksættere, som du kan sparre og dele hverdagen med

Hjælp til at udvikle din forretningsplan og se muligheder for udvikling

 

Louise Holm, stifter af SalesStyling, deler sin oplevelse

Gratis vejledning og godt netværk

Vores vejledning er gratis – du skal bare kontakte os, så finder vi en tid til dig. Du får en aftale med en erfaren konsulent, som giver dig sparring på din ide og hjælper dig videre.

Som iværksætter kan du også blive en del af et stort netværk sammen med andre iværksættere. Når man er selvstændig, kan man ofte føle sig lidt ale-ne, når man ikke er på en arbejdsplads med kolleger – men ved at møde andre iværksættere kan man indgå i et lignende fællesskab med både erfaringsud-veksling og inspiration.

Din idé i dag kan gøre dig til iværksætter i morgen!

Book et gratis møde i dag

Det siger vores kunder:

Allerede efter første møde med Henrik Høyer, var jeg super motiveret og følte mig mere sikker i at springe ud som selvstændig. Vi tog en samtale om min forretningsidé, hvor jeg blev udfordret til at tænke i nogle baner, jeg ikke før havde overvejet. Derudover kørte vi igennem alt fra regnskabsprogrammer, udvikling, kundekontakt, salgskanaler og meget mere. Henrik har virkelig styr på sine ting, og har været en super god hjælp, og jeg anbefaler ham og Vordingborg erhverv til alle som overvejer at starte selv.

- Jimmy Kaltoft, ejer af Jimmy Kaltoft

Jimmy Kaltoft

At få adgang til vejledning og sparring er dét mange iværksættere, inklusiv mig selv, har brug for. Det er ofte et problem at diskutere strategi, osv. med sig selv. Jeg kan allerede nu se, at det har gjort en forskel på min forretning. Jeg har fået mere fokus. Jeg er mere koncentreret og det, at jeg kan formulere mine ideer og få modspil er det helt rigtige for mig. Så jeg ville ønske, at jeg havde fundet jer noget tidligere.
Du har adgang til sparring og vejledning fra folk, der selv er selvstændige, og ved hvad du står med.
Jeg kan kun anbefale muligheden.

- Klaus Elmfeldt, ejer af Klaus Elmfeldt

Jeg har haft stor glæde af den vejledning jeg har modtaget hos Vordingborg Erhverv. En masse sparring og kompetent rådgivning af en person, som tydeligvis kender området og har et netværk, som jeg har kunnet drage nytte af.

- Lone Skovgren, ejer af Skovgren - Smagen af Møn

previous arrow
next arrow
Slider

Kontakt os i dag

Vil du gerne starte din iværksætterdrøm? Eller er du allerede i gang og har brug for vejledning og sparring til at udvikle din idé?
Konsulent Henrik Høyer står klar til at hjælpe dig godt videre mod dit mål.

T: +45 40 15 52 15
E: hh@vordingborgerhverv.dk