Professionel
sparring og vejledning
til DIN VIRKSOMHED

Vordingborg Erhverv driver og skaber erhvervsudvikling, der gør Vordingborg kommune til et sted, hvor det er nemt og inspirerende at starte, drive og udvikle virksomhed. Vi arbejder målrettet med at tiltrække nye virksomheder, udvikle nye som eksisterende virksomheder og skabe vækst i områdets erhvervsliv.

Vordingborg Erhverv tilbyder gratis vejledning og sparring til virksomheder og iværksættere i Vordingborg Kommune. Gennem vores arbejde bidrager vi til at styrke virksomhedernes konkurrenceevne gennem tæt og løbende kontakt. Ved hjælp af et godt og konstruktivt erhvervsklima kan virksomheder udvikle deres potentialer, og nye virksomheder kan se muligheder for fremtidig vækst..

 

Kontakt os i dag

Vores aktiviteter omfatter:

Vejledning af iværksættere om opstart og udvikling af
        virksomhed

Vejledning om vækst- og finansieringsmuligheder samt
        eksport

Kurser og uddannelsesforløb

Etablering og udvikling af netværk

Information til virksomheder, som er interesserede i
       at etablere sig i Vordingborg Kommune

Hvem er Vordingborg Erhverv?

Vordingborg Erhverv A/S blev etableret i 2014 af Vordingborg Kommune og Vordingborg Erhvervsforening med det formål at fremme erhvervsudviklingen.

Vordingborg Erhverv A/S er et driftsselskab, som ejes af Vordingborg Udviklingsråd for Erhverv og Turisme (VUET). 

Vordingborg Erhvervs bestyrelse tegnes af tre repræsentanter fra Vordingborg Erhvervsforening, tre repræsentanter fra Vordingborg Kommune og én kandidat fra Handelsforeningerne i Vordingborg Kommune.

Mød medarbejderne i Vordingborg Erhverv

Thorsten Gregersen og Bolette Christensen fra Vordingborg Erhverv

Mød bestyrelsen

I bestyrelsen for Vordingborg Erhverv A/S sidder Vordingborg Erhvervsforening, Handelsforeningerne samt Vordingborg Kommune.

Mød bestyrelsen

Om erhverv i Vordingborg Kommune

Vi har lavet en film, som opsummere alt det, Vordingborg Kommune kan tilbyde erhvervsdrivende.

Se filmen, der fortæller om, hvordan det er at drive virksomhed i Vordingborg Kommune, de mange fremtidsmuligheder som ligger foran os og om hvad Vordingborg Erhverv kan tilbyde erhvervsdrivende.

FN’s verdensmål

Hos Vordingborg Erhverv arbejder vi for at skabe de bedste rammer for vores erhvervsliv – og selvfølgelig vores medarbejdere. Og det gør vi blandt andet med omtanke. Vordingborg Erhverv arbejder derfor på at gøre det attraktivt for erhverv at tænke i bæredygtige investeringer, som understøtter et eller flere af FN’s 17 verdensmål. Og internt har vi fokus på verdensmål, som stemmer overens med Vordingborg Erhvervs grundlag og værdier.

Læs mere om, hvilke verdensmål vi har fokus på

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld kontaktformularen til højre - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

T: +45 55 34 03 93
E: info@vordingborgerhverv.dk