Få VEJLEDNING
og SPARRING om
din virksomhed

Jens Damgaard, erhvervsservicechef

Som erhvervsservicechef er Jens’ ansvar og opgaver spredt over flere projekter. Jens guider de lokale virksomheder gennem mange forskellige udviklingsprojekter fra opstart af virksomhed til videreudvikling af den eksisterende virksomhed – projekter som Cirkulærgrøn omstilling, ledelse og strategi, forretningsudvikling og adgang til eksportsparring.
Erhvervsservicebegrebet dækker også over at servicere virksomheder, som enten ønsker at relokere sig eller flytte til Vordingborg Kommune. Vordingborg Erhverv har succes med at finde de rette match mellem udlejere og virksomheder, ligesom Jens er midt i en succesfuld udvikle Business Park Vordingborg i samarbejde med Vordingborg Kommune.     

Jens har en ledelsesbaggrund fra store internationale koncerner kombineret med en årrække med drift af egen virksomhed samt partnerskaber inde for detailvirksomhed og ejendomsinvestering. 

Forretningsudvikling · Samarbejde · Vejledning · Strategisk planlægning · Idéudvikling

T: +45 28 18 09 12
E: jd@vordingborgerhverv.dk

Henrik Høyer, projektleder

Henriks baggrund er rimelig selvlært, men alligevel har han formået at være ejer af et par gode virksomheder, været adm. direktør for en IT-succes i Norge, Country Manager for en amerikansk IT-koncern og han har arbejdet med udvikling af selskaber for både andre og sig selv igennem de sidste 18 år.

Derfor har Henrik ansvaret for at hjælpe specielt de mindre eller helt nystartede virksomheder til at få mest mulig ud af deres indsatser. Det foregår igennem både samtaler, sparring, input, strategiforslag, handlingsplaner og også direkte forslag til nye løsninger, produkter og ydelser.

Henrik siger ofte, at de fleste mennesker har meget mere potentiale, end de selv er klar over. Specielt dem, der bryder ud af en tryg hverdag og starter sit eget firma. Henrik involverer ofte både sig selv og sit netværk i sine opgaver, så måske du kan få glæde af en snak med ham, hvis du er ved at starte eget firma, eller hvis du er godt i gang allerede og har lyst til at ”køre hurtigere”, eller bare ”længere på literen”.

Virksomhedsudvikling · Køb og salg af både firmaer og markedsandele · Sparring · Opstart · Iværksætteri · Inspiration · Strategi · Handling & opfølgning · Positionering · Salg

T: +45 40 15 52 15
E: hh@vordingborgerhverv.dk

Josephine Cadalin Petersen, markedsføringskonsulent

Josephines ansvar er at kommunikere om Vordingborg Erhvervs mange services, projekter og arrangementer, så vores lokale erhvervsliv altid ved, hvad vi kan tilbyde. Hendes arbejdsområder er blandt andet for sociale medier, hjemmesiden, nyhedsbreve, presse og annoncering, og hun er også med til at planlægge arrangementer såsom Business Breakfast. Dertil er hun kommunikationsansvarlig for EU Interreg-projektet DUAL Ports, som er med til at skabe samarbejde mellem havne i hele Nordsø-regionen, heriblandt Vordingborg Havn. 

Josephine har en baggrund som marketingkoordinator og har en kandidat i International Business Communication fra CBS.

Sociale medier · Presse · Events · Hjemmeside · DUAL Ports

T: +45 20 81 90 34
E: jp@vordingborgerhverv.dk

Thorsten Gregersen, forretningsudvikler

Thorstens ansvar er, at udvikle erhvervslivet til de kommende servicearbejder på Kriegers Flak Havvindmøllepark. Det er hans opgave, at få lokale virksomheder i spil til aktiviteter på Klintholm Havn og Kriegers Flak. Endvidere arbejder han med Hvidbog for Klintholm Havn – Vision 2030.

Han arbejder også på at få etableret lokale uddannelsesfaciliteter for GWO certificering, som er et krav ved arbejde på vindmøller. Ud over selve GWO kurserne arbejdes der også på, at anden uddannelse af personale til vindmølleservice kan udbydes i Vordingborg. Og så er Thorsten kontaktleddet til Baltic Sea Suppliers, der opererer som indkøbsforening for alle større leverandører til Kriegers Flak Havvindmøllepark.

Thorsten har en baggrund som skibsfører og civiløkonom, og har i mange år arbejdet med udvikling og virksomhedsformidling af virksomheder i SMV segmentet.

Kriegers Flak · Klintholm Havn · Baltic Sea Suppliers · Kompetenceudvikling · Vejledning · Lokale udbud

T: +45 21 72 79 15
E: tmg@vordingborgerhverv.dk

Benjamin Ajida, projektleder

Som projektleder er Benjamin ansvarlig for det internationale EU Interreg-projekt, RIGHT Skills for the RIGHT Future, med fokus på at identificere huller i det nuværende erhvervsmiljø og lukke dem med data-dreven kompetenceudviklingsinitiativer, der kan sikre vedvarende, langsigtet vækst.

Benjamins fokusområde er primært energiomstilling og opkvalificering af lokale virksomheder, så de kan arbejde inden for offshore-vindindustrien. Dette indebærer et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner og forskningsinstitutter i både Danmark og Nordsø-regionen for at kunne yde den bedste service til lokale virksomheder i Vordingborg Kommune.

Han er derudover ansvarlig for dataanalyse og IT i Vordingborg Erhverv, og dermed også med til at identificere kommunens vækstsektorer og udviklingsområder.

Som del af Vækstprogrammets team, arbejder han også med regional udvikling og fælles interesseområder på tværs af Vordingborg Kommune, Lolland Kommune og Guldborgsund Kommune.

Benjamin har en international baggrund inden for projektledelse og dataanalyse. Han har tidligere arbejdet som innovation researcher hos UNICEF SD, og som forretningskonsulent for Quadric, samt undervist i projektledelse, dataanalyse og statistik ved DIS Abroad.

Han har en kandidatgrad i International Business med en minor i Neuroscience and Economic Psychology fra Copenhagen Business School.

Projektledelse · RIGHT skills · Dataanalyse · IT · Vækstprogrammet

T: +45 22 11 68 58
E: bj@vordingborgerhverv.dk

Bettina Dahlberg, PA og kommunikationskonsulent

Bettina er ansvarlig for kommunikationsopgaver og administrative opgaver. 

Derudover er Bettina ansvarlig for den økonomiske afrapportering af selskabets deltagelse i EU-projekterne DUAL Ports, RIGHT skills for the RIGHT future og North Sea CONNECT. 

Bettina er uddannet fra Copenhagen Business School og har en Cand.ling.merc.

Kommunikation · markedsføring · afrapportering · EU-projekter · administration

T: +45 20 59 99 01
E: bd@vordingborgerhverv.dk

Monica Jensen, projektleder

Monica er uddannet bygningsingeniør og har 18 års erhvervserfaring fra entreprenørbranchen. Med den erfaring og viden tager hun sig af vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder. Hun står blandt andet for vores udbudsvagt, så lokale håndværksvirksomheder bliver informeret om relevante opgaver. Dertil er hun med til at planlægge kurser og gå-hjem-møder for virksomhederne.

Hun holder også øje med, hvad Dansk Byggeri har af relevante kurser for virksomhederne. Det samme gør sig gældende for trends i byggeriet og øvrige relevante eksterne arrangementer.

Og så er Monica med til at løse opgaverne i strategiplanen for ”Danmarks Bedste Håndværkerkommune”, og hun er tovholder på Storstrøm Service Group.

Bygge og anlæg · Storstrøm Service Group · Danmarks Bedste Håndværkerkommune · Udbudsvagt

T: +45 25 77 90 73
E: mj@vordingborgerhverv.dk

Tina Olsen, City Manager i Stege

Tina er en del af City Manager teamet med fokus på Stege/Møn. Til daglig er Tina koordinator i House of Møn, et turist- og udviklingshus.

Tina kender sin by og Møn som sin egen bukselomme og kan til enhver tid hjælpe med at få en god ide til at blive til virkelighed. Det sidste halvandet år har Tina været formand for Møns Handelsstandsforening og kender i den grad til alle byens aktiviteter, da hun har været i bestyrelsen i 10 år.
Tina har sammen med bestyrelses kollegaer haft ansvaret for det meget berømte Tirsdagsmarked, hvor 20.000 gæster hver tirsdag over sommeren besøger Stege.

Du er altid velkommen til at kontakte Tina – hun hjælper dig gerne videre med dine tanker og ideer.

T: +45 28 73 01 24
E: to@vordingborgerhverv.dk

Rasmus Evind, City Manager i Præstø

Rasmus er en del af City Manager-teamet med fokus på Præstø. Han er formand for Præstø Handel & Erhvervsforening, og han har drevet forretningen Sweet & Coffee sammen med sin kone Doreen de sidste 10 år.

Rasmus har en baggrund inden for Hotel & Restaurationsbranchen med udlandsophold i både England og Frankrig. Han har et stort kendskab inden for lokal turisme som repræsentant for den lokale turistforening. Og siden 2010 har han været med i styregruppen, der afholder Fransk Forår – et event, der er blevet tildelt signaturevent af Vordingborg Kommune og som trækker mere end 40.000 gæster til byen over 3 dage.

Rasmus er altid parat til at hjælpe samt uddele erfaring inden for hans felt.

T: +45 21 77 80 93
E: re@vordingborgerhverv.dk