Mød MEDARBEJDERNE
i VORDINGBORG
ERHVERV

Bolette Christensen, direktør

Bolette har en baggrund som blandt andet administrerende direktør og bestyrelsesformand i både private, offentlig og politisk styrede organisationer i såvel national og international kontekst. Hun er ansvarlig for erhvervsudviklingen i Vordingborg Kommune i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv. Og hun er den daglige leder af konsulenterne hos Vordingborg Erhverv.

Bolette Christensen er involveret i alle erhvervsudviklingsprojekter både lokalt, regionalt og internationalt. Hun bruger sine mange års erfaring til at skabe stærke relationer, ambitiøs erhvervsudvikling og fremdrift. 

Strategiudvikling · Stakeholder management · Organisationsudvikling · Public Affairs · Forretningsudvikling

T: +45 40 64 89 23
E: bc@vordingborgerhverv.dk

 

 

Søren Knudsen, Presse- og kommunikationsrådgiver

Søren Knudsen har ansvaret for presse og kommunikation i Vordingborg Erhverv.

Er du journalist, der har interesse og spørgsmål til erhvervsliv og erhvervsudviklingen i Vordingborg Kommune – så er det Søren Knudsen du skal henvende dig til.

Søren Knudsen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og er student fra Vordingborg Gymnasium.

Presse · Kommunikation · Strategi · Medierådgivning · Video

T: +45 20 40 95 92
E: sk@vordingborgerhverv.dk

Thorsten Gregersen, erhvervsudviklingschef

Thorsten Gregersen har ansvaret for at udvikle Klintholm Havn som servicehavn for havvindmølleoperatørerne i Østersøen. Thorsten er kontaktleddet til Baltic Sea Suppliers, der opererer som indkøbsforening for alle større leverandører til havvindmølleparker i Østersøen, der serviceres fra Klntholm Havn.

Thorsten har en baggrund som skibsfører og civiløkonom, og har i mange år arbejdet med udvikling og virksomhedsformidling af virksomheder i SMV segmentet.

Kriegers Flak · Klintholm Havn · Baltic Sea Suppliers · Kompetenceudvikling · Vejledning · Lokale udbud

T: +45 21 72 79 15
E: tmg@vordingborgerhverv.dk

Johnny Meyer

Johnny Meyer, Erhvervsudviklingskonsulent

Johnny Meyer arbejder med at tiltrække nye virksomheder til Vordingborg kommune, yde sparring og vejledning med iværksættere, der er i gang med at skabe morgendagens virksomheder. Han arbejder også tæt sammen med Citymanger teamet. 

Johnny har stor erfaring med at drive og udvikle virksomheder og medarbejdere. Han har senest været salgschef i Jungheinrich Danmark. Samlet har han 24 års erfaring inden for salg af div. logistik udstyr og løsninger samt ledelse og udvikling af medarbejdere.

Johnny Meyer bor i Klintholm havn, hvor han er født opvokset.

Virksomhedsudvikling · Iværksættere · Sparring · Opstart · Iværksætteri · Inspiration · Strategi · Salg

T: +45 60 13 92 96
E: jmm@vordingborgerhverv.dk

Kasper Buur, journalist

Kasper Buur producerer nyheder og information til Vordingborg Erhvervs hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier. Han har tidligere arbejdet for TV2Fyn og Fyens.dk. Han er bosat på Møn.

Kasper har en baggrund som journalist og filmklipper.

Sociale medier · nyhedsbrev · Hjemmeside · Videoproduktion

T: +45 51 93 58 29
E: kb@vordingborgerhverv.dk

Kasper Buur

Benjamin Ajida, projektleder

Benjamin er projektleder og ansvarlig for det internationale EU Interreg-projekt, RIGHT Skills for the RIGHT Future, med fokus på at identificere huller i det nuværende erhvervsmiljø og lukke dem med data-dreven kompetenceudviklingsinitiativer, der kan sikre vedvarende, langsigtet vækst.

Benjamins fokusområde er primært energiomstilling og opkvalificering af lokale virksomheder, så de kan arbejde inden for offshore-vindindustrien. Dette indebærer et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner og forskningsinstitutter i både Danmark og Nordsø-regionen for at kunne yde den bedste service til lokale virksomheder i Vordingborg Kommune.

Benjamin har en international baggrund inden for projektledelse og dataanalyse. Han har tidligere arbejdet som innovation researcher hos UNICEF SD, og som forretningskonsulent for Quadric, samt undervist i projektledelse, dataanalyse og statistik ved DIS Abroad.

Han har en kandidatgrad i International Business med en minor i Neuroscience and Economic Psychology fra Copenhagen Business School.

Projektledelse · RIGHT skills · Dataanalyse · IT · Vækstprogrammet

T: +45 22 11 68 58
E: bj@vordingborgerhverv.dk

Trine Alette Panton, erhvervsudviklingskonsulent

Trine er især involveret i hele udviklingsarbejdet omkring Klintholm Havn og havvindmølleparken ved Kriegers Flak i forhold til tiltrækning af lokale virksomheder og service providers. Derudover sidder hun med udviklingsarbejdet om Vordingborg Kommune og Vordingborg Erhvervsforenings Erhvervsmasterplan.

Trine er Cand. Scient. i kulturgeografi og har stor erfaring med erhvervs- og brancheudvikling især blandt SMV’er fra sin tid hos Teknologisk Institut, Center for Analyse og Erhvervsfremme. Desuden har Trine selv erfaring som iværksætter fra den socialøkonomiske virksomhed Place de Bleu og konsulentvirksomheden Panton.dk. Hun har en stærk faglig fundering i akademisk analyse og metode, stor erfaring med projektledelse og er derudover certificeret Sustainable Business Change Manager. Sidstnævnte har hun især brugt inden for bæredygtig omstilling af dansk byggeri samt hvordan vores uddannelsessystem kan arbejde med bæredygtig udvikling i både curriculum og drift.

Erhvervsudvikling · Strategi · Bæredygtighed · Virksomhedsdrift · Klintholm Havn

T: +45 21 90 09 96
E: tap@vordingborgerhverv.dk

Khady Tauber Koné, projektmedarbejder

Som projektmedarbejder er Khadys arbejdsopgaver fordelt på flere projekter både lokalt, regionalt og internationalt. Khady er en fast del af erhvervsudviklingen på Femern-projektet og Business Park Vordingborg. Hun arbejder således med at informere virksomheder om de nye job- og vækstmuligheder i forbindelse med Femern Bælt-forbindelsen, og med at finde det rette match mellem udlejere og virksomheder i forbindelse med udviklingen af Business Park Vordingborg. Hun arbejder desuden på masterplanen for kommunens erhvervsliv i samarbejde med Vordingborg Kommune og Vordingborg Erhvervsforening.

Khady har en kandidatgrad i diversitet og forandringsledelse og har tidligere arbejdet projektledelse og udvikling af virksomheder.

Forandringsledelse · Erhvervsudvikling · Strategi · Femern

T: +45 40 25 88 96
E: kk@vordingborgerhverv.dk

Heidi Lohmann, sekretær og koordinator

Heidi er ansvarlig for administrative opgaver og er kontorets blæksprutte og livlinje, som holder overblikket over vores mange forskellige aktiviteter og arrangementer. 

Hendes opgaver er alt fra planlægning, opfølgning, administration, indkøb og ad hoc-opgaver til koordinationsopgaver ved bestyrelsesmøder og generalforsamlinger. Dertil hjælper hun direktør Bolette Christensen med sekretær-opgaver.

Heidi har tidligere været koordinator hos DLG Øst samt shipping- og administrativ medarbejder hos Vordingborg Shipping – Krinak A/S. Hun har derfor en bagagefuld af erfaring og en masse lokalt kendskab. 

Administration · Kommunikation · Afrapportering · Indkøb · Koordination

T: +45 23 28 95 29
E: hl@vordingborgerhverv.dk

Rasmus Evind, City Manager i Præstø

Rasmus er en del af City Manager-teamet med fokus på Præstø. Han er formand for Præstø Handel & Erhvervsforening, og han har drevet forretningen Sweet & Coffee sammen med sin kone Doreen de sidste 10 år.

Rasmus har en baggrund inden for Hotel & Restaurationsbranchen med udlandsophold i både England og Frankrig. Han har et stort kendskab inden for lokal turisme som repræsentant for den lokale turistforening. Og siden 2010 har han været med i styregruppen, der afholder Fransk Forår – et event, der er blevet tildelt signaturevent af Vordingborg Kommune og som trækker mere end 40.000 gæster til byen over 3 dage.

Rasmus er altid parat til at hjælpe samt uddele erfaring inden for hans felt.

T: +45 21 77 80 93
E: re@vordingborgerhverv.dk

Tina Olsen, City Manager i Stege

Tina er en del af City Manager teamet med fokus på Stege/Møn. Til daglig er Tina koordinator i House of Møn, et turist- og udviklingshus.

Tina kender sin by og Møn som sin egen bukselomme og kan til enhver tid hjælpe med at få en god ide til at blive til virkelighed. Det sidste halvandet år har Tina været formand for Møns Handelsstandsforening og kender i den grad til alle byens aktiviteter, da hun har været i bestyrelsen i 10 år.
Tina har sammen med bestyrelses kollegaer haft ansvaret for det meget berømte Tirsdagsmarked, hvor 20.000 gæster hver tirsdag over sommeren besøger Stege.

Du er altid velkommen til at kontakte Tina – hun hjælper dig gerne videre med dine tanker og ideer.

T: +45 28 73 01 24
E: to@vordingborgerhverv.dk

Charlotte Stage, City Manager i Vordingborg

Charlotte er en del af City Manager teamet med fokus på Vordingborg. Hun er formand for Bycentrum Vordingborg og har de sidste 5 år drevet Stage Optik midt i Algade, Vordingborg.

Charlotte er født og opvokset i Vordingborg. Hun har kort været i København og 5 år i Sverige som optiker, men vendte hjem til fødebyen igen, hvor det lokale trækker. Som selvstændig i byen ønskede hun også en plads i Bycentrum Vordingborgs bestyrelse.

Charlotte har sammen med en helt ny bestyrelse taget teten for at udføre nye tiltag, som skal fremme handelslivet og Vordingborg. Hun er fyldt med masser af energi og gode ideer, så Vordingborg har meget at se frem til. 

T: +45 20 74 27 60
E: cs@vordingborgerhverv.dk