Få VEJLEDNING
og SPARRING om
din virksomhed

Bolette Christensen, direktør

Bolette står i spidsen for Vordingborg Erhverv som direktør. Hun har en baggrund som blandt andet administrerende direktør og bestyrelsesformand i både private, offentlig og politisk styrede organisationer i såvel national og international kontekst. Hun er ansvarlig for erhvervsudviklingen i Vordingborg Kommune i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv. Og hun er den daglige leder af konsulenterne hos Vordingborg Erhverv.

Som direktør er Bolette involveret i alle vores erhvervsudviklingsprojekter både lokalt, regionalt og internationalt. Hun bruger sine mange års erfaring til at skabe stærke relationer, ambitiøs erhvervsudvikling og fremdrift. Du kan derfor forvente at møde Bolette i mange forskellige sammenhæng med Vordingborg Erhverv.

Strategiudvikling · Stakeholder management · Organisationsudvikling · Public Affairs · Forretningsudvikling

T: +45 40 64 89 23
E: bc@vordingborgerhverv.dk

 

 

Søren Knudsen, Presse- og kommunikationsrådgiver

Søren Knudsen har ansvaret for presse og kommunikation i Vordingborg Erhverv. Opgaven er at få historier om erhvervsudviklingen i Vordingborg kommune i medierne – både lokalt, regionalt og nationalt.

Er du journalist, der har interesse og spørgsmål til erhvervsliv og erhvervsudviklingen i Vordingborg Kommune – så er det Søren Knudsen du skal henvende dig til.

Han har i de seneste 10 år haft egen kommunikationsvirksomhed  og før da har han været chefredaktør for Lolland-Falsters Folketidende, chef for DRs TV-avis, nyhedsredaktør på TV2 Nyhederne samt redaktør og redaktionschef ad to omgange på TV2 Øst.

Søren Knudsen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og er i øvrigt student fra Vordingborg Gymnasium.

Presse · Kommunikation · Strategi · Medierådgivning · Video

T: +45 20 40 95 92
E: sk@vordingborgerhverv.dk

Thorsten Gregersen, erhvervsudviklingschef

Thorstens ansvar er, at udvikle erhvervslivet til de kommende servicearbejder på Kriegers Flak Havvindmøllepark. Det er hans opgave, at få lokale virksomheder i spil til aktiviteter på Klintholm Havn og Kriegers Flak. Endvidere arbejder han med Hvidbog for Klintholm Havn – Vision 2030.

Han arbejder også på at få etableret lokale uddannelsesfaciliteter for GWO certificering, som er et krav ved arbejde på vindmøller. Ud over selve GWO kurserne arbejdes der også på, at anden uddannelse af personale til vindmølleservice kan udbydes i Vordingborg. Og så er Thorsten kontaktleddet til Baltic Sea Suppliers, der opererer som indkøbsforening for alle større leverandører til Kriegers Flak Havvindmøllepark.

Thorsten har en baggrund som skibsfører og civiløkonom, og har i mange år arbejdet med udvikling og virksomhedsformidling af virksomheder i SMV segmentet.

Kriegers Flak · Klintholm Havn · Baltic Sea Suppliers · Kompetenceudvikling · Vejledning · Lokale udbud

T: +45 21 72 79 15
E: tmg@vordingborgerhverv.dk

Josephine Cadalin Petersen, markedsføringskonsulent

Josephines ansvar er at kommunikere om Vordingborg Erhvervs mange services, projekter og arrangementer, så vores lokale erhvervsliv altid ved, hvad vi kan tilbyde. Hendes arbejdsområder er blandt andet for sociale medier, hjemmesiden, nyhedsbreve, presse og annoncering, og hun er også med til at planlægge arrangementer såsom Business Breakfast. Dertil er hun kommunikationsansvarlig for EU Interreg-projektet DUAL Ports, som er med til at skabe samarbejde mellem havne i hele Nordsø-regionen, heriblandt Vordingborg Havn. 

Josephine har en baggrund som marketingkoordinator og har en kandidat i International Business Communication fra CBS.

Sociale medier · Presse · Events · Hjemmeside · DUAL Ports

T: +45 20 81 90 34
E: jp@vordingborgerhverv.dk

Benjamin Ajida, projektleder

Som projektleder er Benjamin ansvarlig for det internationale EU Interreg-projekt, RIGHT Skills for the RIGHT Future, med fokus på at identificere huller i det nuværende erhvervsmiljø og lukke dem med data-dreven kompetenceudviklingsinitiativer, der kan sikre vedvarende, langsigtet vækst.

Benjamins fokusområde er primært energiomstilling og opkvalificering af lokale virksomheder, så de kan arbejde inden for offshore-vindindustrien. Dette indebærer et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner og forskningsinstitutter i både Danmark og Nordsø-regionen for at kunne yde den bedste service til lokale virksomheder i Vordingborg Kommune.

Han er derudover ansvarlig for dataanalyse og IT i Vordingborg Erhverv, og dermed også med til at identificere kommunens vækstsektorer og udviklingsområder.

Som del af Vækstprogrammets team, arbejder han også med regional udvikling og fælles interesseområder på tværs af Vordingborg Kommune, Lolland Kommune og Guldborgsund Kommune.

Benjamin har en international baggrund inden for projektledelse og dataanalyse. Han har tidligere arbejdet som innovation researcher hos UNICEF SD, og som forretningskonsulent for Quadric, samt undervist i projektledelse, dataanalyse og statistik ved DIS Abroad.

Han har en kandidatgrad i International Business med en minor i Neuroscience and Economic Psychology fra Copenhagen Business School.

Projektledelse · RIGHT skills · Dataanalyse · IT · Vækstprogrammet

T: +45 22 11 68 58
E: bj@vordingborgerhverv.dk

Trine Alette Panton, erhvervsudviklingskonsulent

Trine er især involveret i hele udviklingsarbejdet omkring Klintholm Havn og havvindmølleparken ved Kriegers Flak i forhold til tiltrækning af lokale virksomheder og service providers. Derudover sidder hun med udviklingsarbejdet om Vordingborg Kommune og Vordingborg Erhvervsforenings kommende Erhvervs-Masterplan.

Trine er Cand. Scient. i kulturgeografi og har stor erfaring med erhvervs- og brancheudvikling især blandt SMV’er fra sin tid hos Teknologisk Institut, Center for Analyse og Erhvervsfremme. Desuden har Trine selv erfaring som iværksætter fra den socialøkonomiske virksomhed Place de Bleu og konsulentvirksomheden Panton.dk. Hun har en stærk faglig fundering i akademisk analyse og metode, stor erfaring med projektledelse og er derudover certificeret Sustainable Business Change Manager. Sidstnævnte har hun især brugt inden for bæredygtig omstilling af dansk byggeri samt hvordan vores uddannelsessystem kan arbejde med bæredygtig udvikling i både curriculum og drift.

Erhvervsudvikling · Strategi · Bæredygtighed · Virksomhedsdrift · Klintholm Havn

T: +45 21 90 09 96
E: tap@vordingborgerhverv.dk

Khady Kristensen, projektmedarbejder

Som projektmedarbejder er Khadys arbejdsopgaver fordelt på flere projekter både lokalt, regionalt og internationalt. Khady er en fast del af erhvervsudviklingen på Femern-projektet og Business Park Vordingborg. Hun arbejder således med at informere virksomheder om de nye job- og vækstmuligheder i forbindelse med Femern Bælt-forbindelsen, og med at finde det rette match mellem udlejere og virksomheder i forbindelse med udviklingen af Business Park Vordingborg. Hun arbejder desuden på masterplanen for kommunens erhvervsliv i samarbejde med Vordingborg Kommune og Vordingborg Erhvervsforening.

Khady har en kandidatgrad i diversitet og forandringsledelse og har tidligere arbejdet projektledelse og udvikling af virksomheder.

Forandringsledelse · Erhvervsudvikling · Strategi · Femern

T: +45 40 25 88 96
E: kk@vordingborgerhverv.dk

Heidi Lohmann, sekretær og koordinator

Heidi er ansvarlig for administrative opgaver og er kontorets blæksprutte og livlinje, som holder overblikket over vores mange forskellige aktiviteter og arrangementer. 

Hendes opgaver er alt fra planlægning, opfølgning, administration, indkøb og ad hoc-opgaver til koordinationsopgaver ved bestyrelsesmøder og generalforsamlinger. Dertil hjælper hun direktør Bolette Christensen med sekretær-opgaver.

Heidi har tidligere været koordinator hos DLG Øst samt shipping- og administrativ medarbejder hos Vordingborg Shipping – Krinak A/S. Hun har derfor en bagagefuld af erfaring og en masse lokalt kendskab. 

Administration · Kommunikation · Afrapportering · Indkøb · Koordination

T: +45 23 28 95 29
E: hl@vordingborgerhverv.dk

Rasmus Evind, City Manager i Præstø

Rasmus er en del af City Manager-teamet med fokus på Præstø. Han er formand for Præstø Handel & Erhvervsforening, og han har drevet forretningen Sweet & Coffee sammen med sin kone Doreen de sidste 10 år.

Rasmus har en baggrund inden for Hotel & Restaurationsbranchen med udlandsophold i både England og Frankrig. Han har et stort kendskab inden for lokal turisme som repræsentant for den lokale turistforening. Og siden 2010 har han været med i styregruppen, der afholder Fransk Forår – et event, der er blevet tildelt signaturevent af Vordingborg Kommune og som trækker mere end 40.000 gæster til byen over 3 dage.

Rasmus er altid parat til at hjælpe samt uddele erfaring inden for hans felt.

T: +45 21 77 80 93
E: re@vordingborgerhverv.dk

Tina Olsen, City Manager i Stege

Tina er en del af City Manager teamet med fokus på Stege/Møn. Til daglig er Tina koordinator i House of Møn, et turist- og udviklingshus.

Tina kender sin by og Møn som sin egen bukselomme og kan til enhver tid hjælpe med at få en god ide til at blive til virkelighed. Det sidste halvandet år har Tina været formand for Møns Handelsstandsforening og kender i den grad til alle byens aktiviteter, da hun har været i bestyrelsen i 10 år.
Tina har sammen med bestyrelses kollegaer haft ansvaret for det meget berømte Tirsdagsmarked, hvor 20.000 gæster hver tirsdag over sommeren besøger Stege.

Du er altid velkommen til at kontakte Tina – hun hjælper dig gerne videre med dine tanker og ideer.

T: +45 28 73 01 24
E: to@vordingborgerhverv.dk

Charlotte Stage, City Manager i Vordingborg

Charlotte er en del af City Manager teamet med fokus på Vordingborg. Hun er formand for Bycentrum Vordingborg og har de sidste 5 år drevet Stage Optik midt i Algade, Vordingborg.

Charlotte er født og opvokset i Vordingborg. Hun har kort været i København og 5 år i Sverige som optiker, men vendte hjem til fødebyen igen, hvor det lokale trækker. Som selvstændig i byen ønskede hun også en plads i Bycentrum Vordingborgs bestyrelse.

Charlotte har sammen med en helt ny bestyrelse taget teten for at udføre nye tiltag, som skal fremme handelslivet og Vordingborg. Hun er fyldt med masser af energi og gode ideer, så Vordingborg har meget at se frem til. 

T: +45 20 74 27 60
E: cs@vordingborgerhverv.dk