Lokal vækst
og udvikling
gennem SAMARBEJDE

Vores samarbejdspartnere

Vordingborg Erhverv har en lang række samarbejdspartnere, som hjælper os med at opnå vores mål; at hjælpe og vejlede erhvervsdrivende for styrke det lokale erhvervsliv og dets konkurrenceevne. Her på siden kan du læse mere om vores samarbejdspartnere.

Vordingborg Erhvervsforening

Vordingborg Erhvervsforening er det største lokale medlemsnetværk i kommunen, der blandt andet arbejder for at styrke samarbejdet mellem erhvervsliv, organisationer og offentlige myndigheder. Foreningen står også bag forskellige møder og arrangementer for medlemmerne. Vordingborg Erhvervsforening og Vordingborg Erhverv arbejder tæt sammen om den kommunale erhvervsudvikling, og Vordingborg Erhverv fungerer som sekretariat for erhvervsforeningen.

Erhvervshus Sjælland

Væksthus Sjælland har erfarne og højt specialiserede medarbejdere inden for blandt andet ledelse, internationalisering, innovation og vækstskabelse. Vi kan sætte dig i kontakt med den rette konsulent, hvis du har brug for konkret rådgivning om specifikke emner.

Besøg Erhvervshus Sjælland

Vordingborg Kommune

Vordingborg Erhverv har indgået en aftale med Vordingborg Kommune om at varetage erhvervsfremmende aktiviteter og projekter. Det er også en del af aftalen, at Vordingborg Erhverv yder erhvervsservice for virksomheder og iværksættere.

Besøg Vordingborg Kommune

Dansk Erhvervsfremme Region Sjælland

Vordingborg Erhverv er med i Dansk Erhvervsfremme Region Sjælland. Det er et samarbejde med nabokommunerne med videndeling, erfaringsudveklinger og forskellige aktiviteter som fx Iværksætterforløbet.

Med i Dansk Erhvervsfremme Region Sjælland er, ud over Vordingborg Erhverv: Business Faxe Copenhagen, Næstved Erhverv, Slagelse Erhvervscenter, Business LF, Kalundborgegnens Erhvervsråd, Sorø Erhverv, Roskilde Erhvervsforum, Stevns Erhvervsråd, Odsherreds Erhvervsråd og Holbæks Erhvervsforum.

Besøg Dansk Erhvervsfremme

Møn Handelstandsforening

Møn Handelsforening arbejder for at fremme handel og handlendes interesser. Det arbejde indebærer mange forskellige aktiviteter som eksempelvis de mange arrangementer, som støttes af både medlemmer og frivillige.

Besøg Møn Handelstandsforening

Præstø Handels- og Erhvervsforening

Præstø Handels- og erhvervsofrening arbejder for at gøre Præstø til den bedste lille købsstad og by til bosætning. Bestyrelsen arbejder året rundt for at iværksætte og støtte begivenheder og skabe fordele for både de handlende og forretningerne i Præstø.

Besøg Præstø Handels- og Erhvervsforening

Bycentrum Vordingborg

Bycentrum Vordingborg er en forening, der arbejder for en positiv udvikling af Vordingborgs bymidte via afholdelse af en lang række arrangementer og kulturelle aktiviteter, der er med til at skabe liv i byen og tiltrække besøgende.

Vordingborg Erhverv er sekretariat for Bycentrum Vordingborg.

Besøg Bycentrum Vordingborg

Flere samarbejdspartnere

Vordingborg Erhverv samarbejder også med en række foreninger om at skabe erhvervsvenlige rammebetingelser for udvikling og vækst i Vordingborg Kommune og omegn.

Læs mere om foreninger, vi samarbejder med her:
Vordingborg Håndværkerforening
ZBC – Danmarks største erhvervsskole
Vordingborg Shipping
Interreg North Sea Region Programme

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål om vores arbejde eller har brug for vejledning til at udvikle og vækste din virksomhed.

T: +45 55 34 03 93
E: info@vordingborgerhverv.dk