Skab UDVIKLING
og VÆKST
for din virksomhed

Business Park Vordingborg – fremtidens erhvervspark

Leder du efter en ny placering til din virksomhed? Det nye, moderne erhvervsområde Business Park Vordingborg tilbyder perfekt beliggenhed, stærk infrastruktur og nem adgang til store markeder. 

Vordingborg Kommune er i rivende udvikling med anlægsinvesteringer for milliarder. Forbedring af Storstrømsbroen, anlæggelse af Femern Bælt-tunnellen og udvikling af Vordingborg Erhvervshavn er nogle af de projekter, som gør Vordingborg Kommune særdeles attraktiv for erhvervsformål. 

Business Park Vordingborg har salgsklare grunde med en lokalplan, som er forberedt til mange forskellige erhverv.

Kontakt os i dag på +45 55 34 03 93 for at høre mere om din virksomheds muligheder i Business Park Vordingborg.

Knudepunkt mellem Skandinavien og Europa

Vordingborg Kommunes nye erhvervsområde Business Park Vordingborg ligger særdeles centralt med kort rejseafstand til både Øresundsregionen og det øvrige Europa.

Tæt på motorvej, erhvervshavn og jernbane er du tæt på dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Kontakt os i dag

Unik beliggenhed

Fra Business Park Vordingborg opnår du direkte adgang til store markeder i Nordtyskland og Øresundsregionen. Den unikker placering på Sydsjælland betyder, at afstanden til både København/Malmø og Berlin er kort. Og med de kommende års udbygning af infrastrukturen bliver kommunens position det centrale knudepunkt mellem Skandinavien og Europa yderligere styrket.

Infrastruktur i verdensklasse

Business Park Vordingborg er tæt på både motorvej, moderne erhvervshavn og jernbane. Det er nemt at transportere gods og varer både nordpå og sydpå på grund af den nærtliggende E47-motorvejsafkørsel 41. Erhvervshavnen og jernbanen byder på ligeledes gode transportmuligheder tæt på din virksomheds lokation.

Konkurrencedygtige grundpriser

I Vordingborg kommune er vilkårene for virksomheder gode: Skattesatsen er rimelig, dækningsafgiften er på nul, og priserne på grundene hører til blandt de laveste på Sjælland. Desuden står Vordingborg Erhverv til rådighed med gratis erhvervsservice til de lokale virksomheder – både kommende og nuværende.

Udvikling af Femern Bælt

Femern Bælt-tunnellen vil skabe en forbedret adgang for virksomheder til det tyske og europæiske marked. Forbindelsen gør det nemmere for virksomheder at eksportere og indgå i internationalt samarbejde. Kunder, medarbejdere og leverandærer får kortere rejsetid, og din virksomheds transportflow styrkes.

Læs mere om Femern Bælt

Fakta om Business Park Vordingborg

300.000 m2 lettilgængeligt erhvervsområde

Velforberedt lokalplan til erhvervsformål

Under 500 meter til afkørsel 41 på E47 motorvej

Fem kilometer til Vordingborg Erhvervshavn

Seks kilometer til jernbanen

 

 

 

Lav kvadratmeterpris

Tæt på Vordingborg By med gode pendlerforhold

Miljøbevidst og bæredygtigt erhvervsområde

 

Book et møde med os i dag

Kontakt os

Hos Vordingborg Erhverv hjælper vi dig med at finde den rette løsning – uanset om du er interesseret i at leje kontorlokaler, eller du har en virksomhed, som har brug for produktionsfaciliteter eller et stort lager.

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Khady Tauber Koné

T: +45 40 25 88 96
E: kk@vordingborgerhverv.dk

Khady Kristensen