VORLÆRLING
Socialt og fagligt
netværk

Netværket VorLærling

VorLærling er et netværk for lærlinge inden for bygge-og anlægsbranchen i Vordingborg Kommune. 

Vi afholder arrangementer med både socialt og fagligt indhold for alle lærlinge i kommunen. Bag netværket står en arbejdsgruppe, der planlægger og afholder arrangementer. Arbejdsgruppen består af tre lokale håndværksvirksomheder med deltagelse af mester og lærling samt Vordingborg Erhverv. Hvis man som virksomhed eller lærling har lyst til at være med i arbejdsgruppen, kan du kontakte Monica Jensen på mail mj@ vordingborgerhverv.dk eller telefon 25 77 90 73.

VorLærlings formål

VorLærling skaber rammerne for både socialt og fagligt samvær.

Et af netværkets formål er at give lærlingene mere viden om, hvordan andre med en anden håndværksmæssig uddannelse arbejder. Dette er for at skabe respekt for andres arbejde og forbedre samarbejdet ud på byggepladserne

Et andet formål er at få skabt mere synlighed om erhvervs-uddannelserne, så flere unge vælger dem.

Et tredje formål er at give lærlingene mulighed for at deltage i sociale / faglige arrangementer. De af deres venner, der ikke har valgt en erhvervsuddannelse, har jo mulighed for at deltage i fredagsbar, gymnasiefester m.m.

Kontakt os

Hvad får virksomhederne ud af det?

Andre steder i landet har et lærlingenetværk været med til at styrke virksomhedernes relationer på kryds og tværs, hvilket også har skabt nye samarbejdspartnere. Ved at vise sig frem som en virksomhed, der tager sig af sine lærlinge, skabes synlighed og mulighed for at få de mest motiverede lærlinge.

Hvad koster det?

VorLærling er ikke et netværk med fast kontingent. Vi prøver at holde omkostningerne til arrangementer så lave som muligt ved bl.a. sponsorater og ”gaver” fra virksomheder og leverandører.

Målet er, at et arrangement enten er gratis eller vil ligge i lejet 100 – 200 kr. i egenbetaling pr. lærling.

Tilmelding

Hold øje med arrangementer eller tilmeld dig til Vordingborg Erhvervs nyhedsbrev ”Erhvervsnyt” for at holde dig informeret om arrangementer. 

Kontakt os

Vil du gerne vide mere om VorLærling? Er du interesseret i at være med i arbejdsgruppen? Eller kunne du tænke dig at sponsorere et arrangement? Vi står klar til at hjælpe – kontakt erhvervsudvikler Monica Jensen for at høre mere.

T: +45 25 77 90 73
E: mj@vordingborgerhverv.dk