KLINTHOLM HAVN
i udvikling

Udvikling på Klintholm Havn

Klintholm Havn skal være servicehavn for Kriegers Flak havvindmøllerpark og andre havvindmølleparker i Østersøen. Havnen er i fuld gang med udviklingen, og der vil komme mange nye aktiviteter. Derfor er der udarbejdet et kommissorium, der afdækker de opgaver og aktiviteter, som vil ske. Der vil blive nedsat en arbejdsgruppe, som skal løse opgaverne i kommissoriet. For at sikre åbenhed om arbejdet, så alle kan følge med, vil alt relevant materiale fra styregruppens arbejde blive offentliggjort her.

Se materiale for Klintholm Havn her

Opdateret 26. februar 2021

Onsdag den 24. februar mødtes Vordingborg Erhverv og samarbejdspartnere med byrådet online for at fremlægge planen for udvikling af Klintholm Havn. Præsentationen kan du se her: Præsentation til byrådet

Opdateret 9. februar 2021

Nyheder

Opdateret 5. november 2020

Referat fra styregruppemøde

Fotos af udviklingen på Klintholm Havn

Vattenfalls servicebygning er under opbygning og forventes klar til august/september.

 

Udviklingsplanen er fremstillet på plakater, som kan ses på Klintholm Havn.

Fundamentet til et nyt hotel på Thyravej er lagt. Hotellet skal huse både turister og serviceteknikere, som skal arbejde på vindmølleparkerne Kriegers Flak og Baltic 2.

Udviklingsplanen er fremstillet på plakater, som kan ses på Klintholm Havn.

Om Kriegers Flak Havvindmøllepark

Kriegers Flak bliver Danmarks største havvindmøllepark på 604,8 MW med ca. 100 vindmøller. Vattenfall skal frem til 2021 bygge havvindmølleparken i Østersøen og har valgt Klintholm Havn som service- og vedligeholdelseshavn.

Kriegers Flak vil få meget stor betydning for erhvervslivet i Vordingborg kommune. Klintholm Havn skal klare en lang række opgaver, og det giver lokale virksomheder stor mulighed for at få udbytte af havvindmølleprojektet.

Læs mere om Kriegers Flak

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til hvidbogen, styregruppens arbejde eller projektet i øvrigt, så er du velkommen til at kontakte Thorsten Gregersen på:

T: +45 21 72 79 15.
E: tmg@vordingborgerhverv.dk