Egen KONTORPLADS
i inspirerende 
omgivelser

Drømmer du om at blive selvstændig? Eller mangler du en kontorplads?

Så er en gratis spireplads måske det rette for dig!

Vordingborg Erhverv tilbyder et gratis iværksætterforløb til dig, som drømmer om at blive selvstændig, men er usikker på, om livet som iværksætter er det helt rigtige. Vi kalder det en spireplads – et sted, hvor du med støtte og vejledning fra Vordingborg Erhvervs’ konsulenter kan følge drømmen. Sammen med dig afklarer vi, om din idé er bæredygtig, og om du er klar til at være din egen arbejdsgiver.

Book et gratis og uforpligtende møde i dag

 

 

En gratis spireplads giver dig:

Seks måneders forløb med Vordingborg Erhverv, som vejleder og giver sparring på din forretningsidé

Professionelle og inspirerende omgivelser til dig som iværksætter

Gratis kontorplads med adgang til faciliteter som mødelokale, print, frokostkøkken, kaffe og meget mere

Fællesskab med mange andre iværksættere i kontorfællesskaber i hele kommunen

Mulighed for at blive en del af Satellitten, Vordingborg Kommunens iværksættermiljø

Gratis vejledning til selvstændige

Har du brug for vejledning og sparring om din virksomhed? Vores konsulenter står klar med gode råd om alt fra etablering, budgetter og finansiering til markedsføring og salgsstrategier.

Book møde i dag

Hvad er en spireplads til iværksættere?

Spirepladser er en gratis kontorplads, som du har i et seks måneders forløb. I løbet af de seks måneder giver Vordingborg Erhverv dig sparring på din forretningside. Vi hjælper dig også videre til eksperter, som  kan rådgive dig om fx skattelovgivning, jura, budgetter og salgsstrategier.

En spireplads er med andre ord en mulighed for dig, som har drøm om at blive selvstændig, men som endnu ikke er helt sikker på, om livet som iværksætter er det helt rigtige at kaste sig ud i. Det er et afklaringsforløb, hvor du bliver udfordret på, om din ide kan bære, og om det i det hele taget er noget for dig at være din egen arbejdsgiver.

Når du er færdig med din “spiretid”, kan du vælge af fortsætte livet som selvstændig med en plads i Satellitten.

Vil du høre mere om vores spirepladser? Kontakt iværksætterkonsulent Henrik Høyer på +45 40 15 52 15 eller hh@vordingborgerhverv.dk.

Bliv en del af fællesskabet Satellitten

Netværket Satellitten samler alle iværksættere i hele Vordingborg Kommune i et stort fællesskab. Med plads i Satellittens kontorfællesskaber i Vordingborg, Stege og Præstø kan du møde andre iværksættere, udveksle erfaringer, få gode råd og dele hverdagen med ligesindede. Vordingborg Erhverv understøtter alle iværksættere i Satellitten med gratis individuel vejledning samt jævnlige fællesmøder og kurser.

Læs mere om Satellitten