Indfri virksomhedens
VÆKSTPOTENTIALE
i Vordingborg

Har du en virksomhed i Vordingborg kommune? Eller overvejer du at flytte din virksomhed hertil?

Vordingborg Erhverv tilbyder en lang række af serviceydelser, som du og din virksomhed kan gøre brug af.

 

Book et møde nu

Med Vordingborg Erhverv får du:

Få vejledning om start, drift og udvikling af din virksomhed

Deltage i netværk og få nye kontakter inden for din branche

Udvikle dine kompetencer via kurser og arrangementer

Finde information om fx udbud, erhvervsgrunde og erhvervssammensætning

Knudepunkt til Europa og Skandinavien

Vordingborg Kommune ligger centralt mellem det europæiske og skandinaviske marked. Og med anlægsinvesteringer for milliarder forbedres infrastrukturen, så du hurtigt og effektivt kan kan nå dine kunder og samarbejdspartnere.

Kontakt os i dag

God infrastruktur og central beliggenhed

Både motorvej, jernbane og erhvervshavn gør det nemt at transportere varer til og fra din virksomhed. Med en beliggenhed nær jernbanen og Sydmotorvejen er der desuden blot få timers kørsel til både København og Berlin.

Store anlægsinvesteringer øger vækstpotentialet

Der er mange store anlægsinvesteringer i gang, der har stor betydning for Vordingborg kommunes erhvervsliv. Blandt andet bygningen af en ny Storstrømsbro og Femern Bælt-tunnellen. Det medfører stort udviklings- og vækstpotentialet på grund af de mange opgaver som anlægsarbejdet medfører og de afledte effekter, som arbejdet medfører.

Lavt omkostningsniveau

En dækningsafgift på nul og en rimelig skattesats gør det billigt at drive virksomhed i Vordingborg kommune.

 

 

Højt serviceniveau

Hos Vordingborg Erhverv kan du få gratis sparring og vejledning om etablering, drift og udvikling af din virksomhed. Vi er samlingspunkt for viden om alt med relevans for erhvervslivet, og hos os kan du blive informeret om blandt andet udbud, erhvervsstruktur og erhvervsgrunde.

Attraktive erhvervsgrunde

Overvejer du at udvide din virksomhed eller etablere den i Vordingborg kommune, er der flere gode grunde at få i et attraktivt område tæt ved motorvejen. Læs mere om Business Park Vordingborg ved afkørsel 41.

Vi hjælper
DIN VIRKSOMHED

Vi giver sparring og vejledning til virksomheder i alt fra strategi og ledelse, forretningsudvikling og procesoptimering til regnskab, salg og markedsføring.

Din virksomhed er udgangspunktet for vores samarbejde, hvor du får konstruktiv sparring til at finde værdiskabende løsninger. 

Vi glæder os til at høre fra dig!
T: +45 55 34 03 93

Business Park Vordingborg

På motorvej E47 ved afkørsel 41 finder du et stort erhvervsområde med købeklare grunde. Erhvervsområdet adskiller sig fra andre på Sjælland med den fortsat forbedrende infrastruktur.

Fra Business Park Vordingborg er din virksomhed placeret lige ved motorvejen, tæt på Vordingborg Erhvervshavn og den forbedrede jernbane. Dertil kan virksomheder snart få gavn af Femern Bælt-forbindelsen, som åbner op for det tyske og europæiske marked. Og med kun en time til Malmø kan din virksomhed også hurtigt nå markedet i Skandinavien.

Læs mere om Business Park Vordingborg

Mangler din virksomhed en ny grund?

Med Business Park Vordingborg får du mulighed for at etablere, flytte eller udvide din virksomhed på en erhvervsgrund med særdeles god infrastruktur. Tæt på motorvej, havn og jernbane vil du altid være lige i nærheden af dine kunder og samarbejdspartnere.

Kontakt os i dag

Har du brug for yderligere information? Du er velkommen til at kontakte Vordingborg Erhverv. Vi står klar med gratis erhvervsvejledning til nuværende og kommende virksomheder i Vordingborg Kommune. Kontakt Vordingborg Erhverv på:

T: +45 55 34 03 93
E: info@vordingborgerhverv.dk