VEJLEDNING
til dig og
din virksomhed

Erhvervsvejledning

Vordingborg Erhverv tilbyder erhvervsservice til virksomheder, som er beliggende i Vordingborg kommune, eller som er interesserede i at flytte hertil. Det er gratis, og du skal ikke investere andet end din tid.

Vores konsulenter har erfaring og faglig viden inden for mange områder som eksempelvis erhvervsudvikling, iværksætteri i praksis, bygge- og anlægsbranchen og meget mere. Vi står klar til at finde din virksomheds vækstpotentiale i Vordingborg Kommune.

Mød vores medarbejdere

Vi kan f.eks. tilbyde dig: 

Vejledning om vækst-, finansierings- og eksportmuligheder

Du kan få gratis vejledning og sparring om din virksomheds muligheder for vækst, finansiering og eksport. Sammen skaber vi et overblik over virksomhedens nuværende situation og finder mulige løsningsmodeller. Vi kan også henvise dig til professionelle konsulenter inden for specifikke områder for yderligere hjælp. I den forbindelse kan du få op til tre timers gratis rådgivning.

Vejledning om etablering af virksomhed i Vordingborg kommune

Hvis du overvejer at etablere eller flytte din virksomhed til Vordingborg kommune, kan du få nyttige informationer og gratis vejledning hos os. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med at finde den rette erhvervsgrund og sparre med dig om din virksomheds vækstpotentiale, finansiering og eksportmuligheder. 

Temamøder, foredrag og kurser

Vi arrangerer og afholder løbende temamøder, foredrag og kurser om aktuelle og relevante emner. På den måde holder du dig opdateret med, hvad der sker inden for dit erhvervsområde.  Du vil få input til, hvordan du kan udvikle din egen virksomhed, og lære om de nyeste tendenser inden for fx markedsføring og lovgivning.

 

 

Information om erhvervsgrunde og lejemål

I Vordingborg kommune  finder du mange gode erhvervsgrunde tæt på motorvejen og velegnede lejemål til at drive virksomhed fra.

Eksempelvis er vi involveret i etableringen af et helt nyt erhvervsområde – Business Park Vordingborg. Med en beliggenhed tæt på motorvej E47 og afkørsel 41 bliver området et knudepunkt for erhvervsudviklingen i de kommende år. Priserne på grundene hører til blandt de laveste på Sjælland, og dækningsafgiften er på nul.

Business Park Vordingborg

Vordingborg Kommune har investeret i et helt nyt og moderne erhvervsområde lige ved afkørsel 41 ved motorvej E47. Her kan din virksomhed få en attraktiv placering tæt på kunder, leverandører og samarbejdspartner i Skandinavien og Europa, hvor infrastruktur sikrer et stærkt logistisk flow.

Læs mere om Business Park Vordingborg

Kontakt os

Hos Vordingborg Erhverv hjælper vi dig med at finde den rette løsning – uanset om du er interesseret i at leje kontorlokaler, eller du har en virksomhed, som har brug for produktionsfaciliteter eller et stort lager.

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte Vordingborg Erhverv på:

+45 55 34 03 93
info@vordingborgerhverv.dk

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.