Beliggenhed
Infrastruktur
UDVIKLING

Flyt din virksomhed til Vordingborg Kommune

Der er mange gode grunde til at etablere eller flytte din virksomhed til Vordingborg kommune. Med milliarder i anlægsinvesteringer, optimal beliggenhed, attraktive erhvervsgrunde og højt serviceniveau kan vi tilbyde din virksomhed gode erhvervsvilkår. Vi hjælper både store og små virksomheder inden for alle brancher med at opnå vækst og udvikling.

Kontakt os

5 gode grunde til at flytte din virksomhed til Vordingborg

Logistik i verdensklasse: Let adgang til hele verden med blandt andet Femern Bælt og moderne erhvervshavn

Attraktive erhvervsgrunde med lave omkostninger

Høj service fra Vordingborg Erhverv: Vi kan hjælpe med alt fra etablering af virksomhed i kommunen til udvikling og vækst

Beliggenhed i erhvervsvenlig kommune

Optimale erhvervsvilkår og rammer for erhvervsdrivende

Central beliggenhed og god infrastruktur

Med en beliggenhed nær jernbanen og motorvej E47 er der blot få timers kørsel til både København og Berlin. Det medfører fleksibel transport af varer til og fra din virksomhed, og det er let for både dig selv og dine kunder at komme frem og tilbage til møder. Infrastrukturen fra Vordingborg skaber et optimeret transportflow, som effektiviserer din virksomheds aktiviteter. Dertil sørger de gode motorvejs- og togforbindelser for at gøre det nemt for dine medarbejdere at komme på arbejde. 

Logistik i verdensklasse: Femern Bælt

Den kommende Femern Bælt-tunnel gør det nemt for din virksomhed at eksportere og indgå i internationalt samarbejde. Med direkte forbindelse til Tyskland og det øvrige Europa får du kortere rejsetid til kunder og leverandører.

Læs mere om Femern Bælt

Store anlægsinvestering

En ny Storstrømsbro, Femern Bælt-forbindelse samt en udbygningen af jernbanen mellem Ringsted og Femern betyder stort udviklings- og vækstpotentiale for kommunens erhvervsliv. Dels på grund af de mange opgaver, som selve anlægsarbejdet medfører, og som din virksomhed kan få del i. Og dels på grund af de muligheder, investeringerne medfører, eksempelvis på grund af øget turisme, og nem adgang til et nyt og stort marked i Tyskland og i Øresundsregionen. Læs  mere om StorstrømsbroenFemern Bælt-tunnelen og Ringsted-Femern jernbanen.

Attraktive erhvervsgrunde

Vordingborg Kommune har attraktive erhvervsgrunde, der er placeret nær motorvej E47 i vores nye erhvervspark Business Park Vordingborg. Det gør det nemt og hurtigt at transportere varer til både København, Berlin og Hamborg. Her har du mulighed for at bygge nye faciliteter tilpasset netop din virksomheds behov.

Kontakt os for at høre mere på telefon +45 55 34 03 93

Højt serviceniveau

Hos Vordingborg Erhverv kan du få gratis sparring og vejledning om etablering, drift og udvikling af din virksomhed. Vi er samlingspunkt for viden om alt med relevans for erhvervslivet, og hos os kan du blive informeret om blandt andet udbud, erhvervsstruktur og erhvervsgrunde.

Vordingborg Erhverv samarbejder også med Vordingborg Kommune om at yde vores virksomheder en hurtig sagsbehandling med skræddersyede løsninger.

Kontakt os i dag

Lavt omkostningsniveau

Det er billigt at drive virksomhed i Vordingborg Kommune:

  • Lave priser på erhvervsgrunde
  • En dækningsafgift på nul
  • Rimelig skattesats

Dette sænker omkostningerne betydeligt i forhold til andre kommuner.

Bolette Christensen Vordingborg Erhverv

Kontakt os

Vil du høre mere om din muligheder for at flytte din virksomhed til Vordingborg Kommune? Vi står klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig med at finde den rette erhvervsgrund til din virksomheds behov – kontakt direktør Bolette Christensen.

T: +45 40 64 89 23
E: bc@vordingborgerhverv.dk